moshaverrkhob
moshaverrkhob

طلاق پديده اي است كه در جامعه امروز به عنوان يكي از آسيب هاي اجتماعي مطرح مي شود كه ريشه در تغيير و تحولات گوناگون فرهنگي، اجتماعي، زيستي و غيره دارد و با پيچيده تر شدن زندگي امروز، سطح آن نيز شدت يافته است. در اين مقاله به راه هايي پرداخته شده است كه به شما در آرامش بعد طلاق كمك مي كند.

اگرچه طلاق در برخي از شرايط مي تواند تنها راه حل ممكن باشد اما چه بخواهيم يا نخواهيم طلاق، آسيب هاي مخصوص به خود را دارد و ما زماني مي توانيم از آرامش بعد از طلاق صحبت كنيم كه با گذشت مدتي از طلاق، فرد با مراقبت هاي لازم كه از خود به عمل مي آورد و با برنامه ريزي كه براي زندگي بعد از طلاق خود دارد بتواند اين رويداد را در زندگي خود بپذيرد و با آن كنار آمده باشد و بعد از طلاق شرايط بهتري را براي خود رقم زده باشد.

در اين مقاله در ابتدا به پيامدها و اثرات طلاق اشاره مي كنيم و در ادامه راهكارهايي را براي بهتر زيستن و رسيدن به آرامش بعد از طلاق ارائه مي دهيم.

آثار و پيامدهاي طلاق
آثار و پيامدهاي طلاق در سه بعد قابل تبيين و بررسي است.

بعد فردي
بعد خانوادگي
بعد اجتماعي
بعد فردي
ترس از آينده
اينكه فردي تصميم بگيرد به زندگي مشترك خود، پايان بدهد كار ساده اي نيست. چنين تصميمي مي تواند با احساس تاسف و سرزنش خود همراه باشد.

فرد ممكن است از تنهايي بعد از طلاق بترسد كه اين ترس از تنهايي، در خانم ها بيشتر از آقايان احساس مي شود.

نگراني در مورد اينكه آيا شريك زندگي ديگري خواهم داشت؟ آيا به تنهايي مي توانم زندگي ام را اداره كنم؟

خانمي كه هيچ شغل و درآمدي ندارد و قرار است حضانت فرزندانش را برعهده بگيرد طبيعتا دچار اين ترس مي شود كه چگونه قرار است از پس هزينه هاي مورد نياز فرزندان بربيايد، آيا شغلي پيدا مي كند؟

اگر هم تصميم بر اين باشد كه فرزندان را پدر نگهداري كند ترس و نگراني دوري از فرزندان و فكر كردن مداوم در مورد اين مسئله كه در نبود او چه اتفاقي براي بچه ها مي افتد مشكل و دغدغه اي است كه اكثر مادران دارند، پدر نيز به نوبه خود اين ترس و نگراني ها در ذهنش شكل مي گيرد و مي داند كه اداره و تربيت فرزندان در نبود مادر كار بسيار سختي خواهد بود و اين نگراني را دارد كه از اين به بعد در صورت عدم حضور مادر، او چگونه مي تواند بدون دغدغه و نگراني فرزندان را رها كند و به سر كار برود.


آرامش بعد از طلاق
اين ترس هاي واقعي ناشي از ترديدهاي واقع بينانه درباره بازار كار، مسائل مالي، مشكلات بزرگ كردن فرزندان به تنهايي و تغيير در زندگي فردي و اجتماعي است.

در اين مرحله يك بحران عاطفي اتفاق مي افتد و احساس انسان با عقلش منطبق نخواهد بود و بر اثر تجربه چنين احساساتي ممكن است فرد احساس درماندگي كند.

در اولين مرحله فرد هنوز نمي داند كه بايد واقعيت جدايي را بپذيرد يا خير؟ آيا تنها خواهد ماند يا در آينده دوباره ازدواج خواهد كرد؟

احساس گناه
احساس گناه در مورد خيانت نسبت به خوشبختي فرزندان از جمله مشكلاتي است كه افراد علي الخصوص مادران در هنگام طلاق با آن مواجه مي شوند.

ترس از آينده اي مبهم براي خود و فرزندان، واكنش هاي گوناگوني را در آنان پديد مي آورد و اين وضعيت احساس گناه را شدت مي بخشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-راه هاي رسيدن به آرامش بعد از طلاق كه از آن ها خبر نداريد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/9/16  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب